Biotop Nano Cube 60

Обем: 60 литра
Размер: 40,3 х 46 х 48,4 см
Цвят: Черен
Цена на шкаф: 165 лв
Цена на аквариум:: 365 лв
Описание:

Все повече начинаещи и напреднали в акваристиката решават да се наслаждават на компактни нано аквариуми. sera ви предлага напълно обурудван аквариум с компактна форма, готов за употреба. Това ви позволява безпроблемно да започнете своя нано аквариум с рибки, скариди, рачета, растения или сборен, веднага.  Да имаш нано аквариум е предизвикателство, трябва да поддържаш биологично равновесие в малък обем. Това изисква добро съгласуване на обурудването. Новия sera Biotop Nano Cube 60 осигурява най-добрите условия за успешен старт в акваристиката. 

Създаването на кавариум с sera Biotop Nano Cube 60 е бързо и безпроблемно, защото е пълен компелт, биологично активен и готов за употреба. 

 Четирикамерният филтър включва помпа, нагревател с термостат и съдържа 1 л. sera Siporax, който осигурява ефективна биологична филтрация. 

Стъклото отпред е извито и полирано, а капака може да се фиксира на различни нива или да се отвори напълно назад. В комплекта са включени sera Aquatan, 100 мл. и sera filter biostart за незабавно активиране на филтъра. Отделно може да се закупи шкаф.
 

Голяма Снимка: Biotop Nano Cube 60
Втора снимка: Biotop Nano Cube 60
Трета снимка: Biotop Nano Cube 60
Четвърта снимка: Biotop Nano Cube 60
Сподели в:

Препоръки от клиенти

Анкета

Какъв аквариум търсите ?
 

Кой е тук

В момента има 12 посетителя в сайта

Свържете се с нас:

Email :