Star 160 сладководен или соленоводен

Обем: 570 литра
Размер: 162 х 62 х 67.5 см
Тегло: 130 кг
Осветление: 4 x х 54 W
Цвят: Сив
Цена на аквариум:: 4240 лв
Описание:

Изключителни нови технологии, уникален дизайнерски стил и използвани материали с перфектно качество, са съчетанието, което прави аквариумът STAR 160 перфектно допълнение на интериора и придава нови измерения на думата "КЛАСА". 

В цената е включено пълно оборудване: 
външен филтър BluExtreme 1500л/час, с всички филтриращи материали - за механично, химично и биологично филтриране; 
принадлежности за свързване на филтъра; 
осветление - 4 лампи х 54 W; 
два нагревателя с терморегулатор;

Аквариумът е подготвен за долно свързване на тръбите за филтри, въздух и др - в дъното на аквариума са предвидени удобни отвори, покрити с капак, които позволяват да свържете тръбите без да се виждат, цялото оборудване е прибрано в шкафа, а тръбите не се виждат, защото минават през отворите в дъното на аквариума и шкафа.

Електронна система за осветление - спестявате поне 30% електричество. Защитата срещу трептене на светлината и качественият рефлектор гарантират осветяване на аквариума, максимално наподобяващо дневната светлина.

Външен филтър BLUEXTREME 1500 с тристъпков процес на филтрация - механична, биологична и химическа за кристално чиста вода. Окомплектован е с филтърен материал, помпа и нагревател.

Два нагревателя BLUCLIMA 300 W 
с терморегулатор

Напълно отварящ се капак - до 95 градуса, висококачествени хидравлични устройства в двата края на капака подпомагат отварянето му и го задържат отворен, докато обслужвате аквариума.

Голяма Снимка: Star 160 сладководен или соленоводен
Сподели в:

Кой е тук

В момента има 6 посетителя в сайта

Свържете се с нас:

Email :